Afscheid van raadsleden - Jan van de Fliert

24 maart 2014

24 maart hebben vier raadsleden afscheiden genomen en dit keer was de ruimte ook zeer druk bezocht. De vertrekkende leden waren Teun van der Weert (DS), Berrie van der Heide (VVD), Gert van Ginkel (CDA)  en onze Jan van de Fliert (GBS).

Of het aan de druk bezochte vergadering lag, maar dit keer waren door de meeste fractie voorzitters lovende woorden gericht aan het adres van de vertrekkende leden.  Zeer verrassend om te horen hoe een ieder gewaardeerd werd, Gert werd vooral geprezen door zijn brede blik en vooral om zijn voorzitter vooral te nuanceren. Meestal was het zijn eigen mening en niet van de overige. De dossierkennis van Berry werd geprezen en vooral het werk wat hij in z’n eentje verzette.

Van onze Jan kwamen "weetjes" van anderen wat wij als GBS ook niet wiste en vond burgemeester Visser dan hij een sterk rechtvaardigheidsgevoel heeft. Teun werd vooral gezegd, denk aan je gezondheid en zijn gezegde "in de politiek nog eens kan verkeren”. Kortom een doordenker.

 Namens de hele fractie en het bestuur willen we Jan enorm bedanken voor zijn kennis, inzet en vastberadenheid. Gelukkig blijft Jan actief in de Commissie.

Verder willen we de inwoners van Scherpenzeel oproepen om de komende tijd regelmatig een raadsvergadering te bezoeken en zelf eens te zien hoe GBS voor de belangen van al haar inwoners opkomt.Terug naar het archiefoverzicht