Lorraine: Een gemeente met persoonlijke aandacht

6 maart 2018

Lorraine VoortmanEven voorstellen: Op nummer 8 van onze lijst prijkt Lorraine Voortman-Visser.

Lorraine heeft samen met Gerda de Wit LoGé in huis. Een kinderdagverblijf met buitenschoolse opvang in het Huis in de Wei waar de wisselwerking tussen jong en oud in huiselijke sfeer belangrijk is. Daarnaast vertegenwoordigt Lorraine nu 7 jaar de belangen van onze inwoners in de Gemeenteraad. Lorraine staat nu wat lager op de lijst (“Snif”) onder het mom van “mijn opvolger heeft weer een nieuwe frisse kijk op wat goed is voor de Scherpenzelers”. Achter de schermen blijft Lorraine meedenken en blijft zij zich inzetten voor de inwoners van Scherpenzeel.

Lorraine trekt er graag op uit met de fiets of om een wandeling te maken. Tijdens die wandelingen komt ze haar grootste ergernis helaas tegen: “Hondenpoep”.  Zij vindt het jammer dat het hondenpoepbeleid maar niet zo wil werken zoals in andere gemeenten.

Lorraine is trots op de klompenpaden in onze omgeving en daar mogen we best trots  op zijn. Verder houdt ze van tekenen en kijkt zij graag een serie.  Lezen doet ze ook graag. (Heb je nog tijd op te slapen, Lorraine????) Het boek wat ze nu leest is van Karin Fossum ‘De fluisteraar’, één van haar favoriete schrijfsters. Doordat Lorraine vorig jaar naar Noorwegen op vakantie is geweest, kan zij zich nog meer inleven in het decor van het boek. Zij hoopt nog veel van dit soort mooie reizen met haar man te mogen maken in de toekomst.

Aan het nieuwe college geeft zij het advies: “Persoonlijke aandacht”; we moeten altijd kijken naar financiën en wat de wet voorschrijft, maar achter elk voorstel zit ook een maatschappelijk of persoonlijk verhaal en dat mogen we niet uit het oog verliezen.

Lorraine Voortman wandelt graagTerug naar het archiefoverzicht

Nieuws

Nieuwe coalitie GBS en SGP wil “Samen vooruit”. [14 juni 2022]
Met gepaste bescheidenheid, maar ook met trots en enthousiasme presenteren GemeenteBelangen Scherpen...

GBS voortouw in coalitievorming [19 maart 2022]
Op de verkiezingsavond kondigde de grootste partij, GemeenteBelangen Scherpenzeel, al aan het voorto...

Zwarte Land 2, standpunt van GBS [14 maart 2022]
We hebben in de campagnetijd gemerkt dat stemmingmakerij en framing over ZW2 het werkelijke beel...

GBS stelling 04 - Scherpenzeelse Krant [15 februari 2022]
Stelling 04: Doorgaand verkeer moet uit het centrum worden geweerd, het autoluw maken van het c...

GBS stelling 03 - Scherpenzeelse Krant [8 februari 2022]
Stelling 03: Liever langer aan het gas, dan een groot warmtenet of hoge windturbines. Grote ...