Ineke: Neem ondernemers serieus

10 maart 2018

Ineke SchimmelEven voorstellen: nummer 4 van onze lijst Ineke Schimmel.

Ineke is geboren en getogen in Scherpenzeel, getrouwd met Bert Schimmel, moeder van 3 volwassen kinderen en oma van kleinzoon Lucas, waar Ineke één dag in de week op mag passen.

Ineke heeft vanaf het begin meegewerkt met het Loon- en Grondverzetbedrijf aan de Brinkanterweg. Vorig jaar hebben zij het 30-jarig jubileum gevierd.  Nu staat de volgende generatie in de startblokken om het bedrijf over te nemen.

Hobby’s heeft Ineke niet; zegt ze; wij struikelen over de kano’s, wiens hobby is dat Ineke???  “Oh ja, dat is een uit de hand gelopen hobby”. Ineke verhuurt kano’s en dan kun je over het Valleikanaal varen langs de Grebbelinie. Het mooiste plekje in de buurt volgens Ineke. De kanoverhuur vindt Ineke en welkome afwisseling, je hebt veel contact met mensen en je blijft in beweging.

Het werk, oppassen en GBS nemen de tijd van Ineke in beslag. Daarnaast gaat zij regelmatig op bezoek bij haar moeder die tegenwoordig in het Huis in de Wei woont.
Als ondernemer hoopt Ineke dat het nieuwe college voortvarender te werk gaat met veel projecten die nu erg lang duren. En vooral dat het college ondernemers serieus neemt, dat mist Ineke op dit moment.

Ineke hoopt zich nog jaren in te mogen zetten voor GBS. (Dat hopen wij met jou, Ineke!)

 Terug naar het archiefoverzicht