Lijstduwer Erwin

27 februari 2018

Erwin VoortmanEven voorstellen: Erwin Voortman; onze lijstduwer!

Erwin werkt in Amerongen bij de Proloog, een wielrenners café, maar ook een kantine voor verschillende sportactiviteiten die in de sporthal van Allemanswaard plaatsvinden. Vergelijkbaar met het werk dat Erwin vroeger in de Heijhorst deed. Daarnaast is Erwin ook huismeester van de Allemanswaard. Erwin zit in het bestuur van T.V. De Bree en gaat regelmatig kijken bij het tafeltennissen in de Breehoek. (Ehh…. Erwin, zit je alleen in het bestuur en kijk je alleen of houd je zelf ook nog een handgreep vast? ) Voor de ontspanning fietst Erwin graag en kijkt hij een serie of film. Ook de Olympische Spelen kunnen op de kijker Erwin rekenen.

Op het verlanglijstje van Erwin staat een bezoek aan Amerika (doordat hij veel films en series kijkt wil hij het ook wel eens in het echt zien). Ook zou Erwin graag een keer schansspringen in het echt willen zien.

Voor ons dorp Scherpenzeel wil Erwin in de coalitie meer de afspiegeling van de inwoners zien, die balans is er nu niet.

Erwin’s advies voor de inwoners van Scherpenzeel: “Ga alsjeblieft stemmen.  Maakt niet uit op wie, maar ga stemmen!!Terug naar het archiefoverzicht