Willeke: Bestuurders, werk eens samen

8 maart 2018

Even voorstellen: Willeke van den Broek, de nummer 6 van onze lijst.

Willeke is een geboren en getogen Scherpenzeelse. 32 jaar getrouwd met Bert en trotse moeder van 2 zoons en twee schoondochters. En een nog trotsere oma van Mila.

Willeke werkt bij de Mitra waar wij komen voor een drankje met of zonder alcohol. Daarnaast doet Willeke vrijwilligerswerk bij voetbalvereniging SV de Valleivogels, de bestuursfunctie commerciële zaken. Voor de Oranjevereniging organiseert Willeke de dodenherdenking namens het 4 mei comité. En dan is Willeke natuurlijk ook nog bestuurslid bij GBS. Als Willeke is uitgewerkt, gaat zij haar hobby beoefenen; wandelen met of zonder hond. Ook mag Willeke graag een boek lezen. Haar laatst gelezen boek is “Judas” van Astrid Holleeder.

Willeke van den Broek past op haar kleindochterWilleke heeft als advies voor de bestuurders na 21 maart a.s.: “Houd op met schoppen naar elkaar; werk eens samen en met elkaar in plaats van tegen zijn om het tegen zijn! Uiteindelijk doen we dit werk met hetzelfde doel; een sociaal, veilig en goed leefbaar Scherpenzeel. Het is namelijk zo’n mooi zelfvoorzienend dorp en daar moeten wij vooral trots op zijn.”

Willeke draagt onder andere via GBS haar steentje bij om een eerlijke transparante samenleving te creëren voor iedereen!

Willeke van den Broek wandelt graagTerug naar het archiefoverzicht