Nico: In Gemeentebelangen plek voor iedere mening

12 maart 2018

Nico WalletEven voorstellen: Nico Wallet is de 3de op onze lijst.

Nico is geboren in 1967 in Scherpenzeel, is getrouwd met Antoinette en samen hebben zij een zoon van 16 jaar. Nico is eigenaar van Rema Automaterialen en werkt hier al ruim 28 jaar met veel plezier.

De hobby’s van Nico zijn: Wandelen met hond Timber, fietsen, formule 1 kijken, klaverjassen, voetbal kijken en natuurlijk GBS. Nico tafeltennist al een aantal jaren bij TVS, waar hij ook meedoet aan wedstrijden. Bij Valleivogels doet Nico vrijwilligerswerk, want hij staat een keer in de maand achter de bar en heeft 4 jaar het elftal van zijn zoon getraind. Nico voetbalde zelf bij VV Scherpenzeel.

Waarom kiest Nico voor GBS? Nou… omdat het een groep mensen is met het doel de dienstbaarheid van de gemeente voor de inwoners te optimaliseren.

Bovendien wil Nico dat Scherpenzeel een zelfstandig dorp blijft. Nico ziet dagelijks dat Scherpenzeel heel goede voorzieningen heeft, onder andere in de vorm van een zwembad, bibliotheek en een Kulturhus. Nico wil het dorp niet uit voor een paspoort of een rijbewijs. Volgens Nico kun je in Scherpenzeel nog meepraten over zaken waar je bij betrokken bent. Als je een probleem hebt of ziet, spreek je daar de wethouder op aan. Nico vindt dan ook dat de wethouders in Scherpenzeel moeten wonen.

Daarom bemoeit Nico zich met de politiek samen met een groep mensen die hetzelfde doel hebben. Wat Nico bijzonder vindt aan GBS is dat ieder lid anders is en landelijk verschillend stemt. Onlangs heeft Nico ons uitgehoord en bleek dat o.a. de VVD, SGP, CU, CDA, SP en PvdA vertegenwoordigd zijn in GBS. Nico: “ Daardoor is er onderling wel eens een stevig meningsverschil over een onderwerp, maar uiteindelijk komt er een oplossing waar een grote meerderheid mee uit de voeten kan en dat is altijd het beste voor SCHERPENZEEL!”Terug naar het archiefoverzicht

Nieuws

Nieuwe coalitie GBS en SGP wil “Samen vooruit”. [14 juni 2022]
Met gepaste bescheidenheid, maar ook met trots en enthousiasme presenteren GemeenteBelangen Scherpen...

GBS voortouw in coalitievorming [19 maart 2022]
Op de verkiezingsavond kondigde de grootste partij, GemeenteBelangen Scherpenzeel, al aan het voorto...

Zwarte Land 2, standpunt van GBS [14 maart 2022]
We hebben in de campagnetijd gemerkt dat stemmingmakerij en framing over ZW2 het werkelijke beel...

GBS stelling 04 - Scherpenzeelse Krant [15 februari 2022]
Stelling 04: Doorgaand verkeer moet uit het centrum worden geweerd, het autoluw maken van het c...

GBS stelling 03 - Scherpenzeelse Krant [8 februari 2022]
Stelling 03: Liever langer aan het gas, dan een groot warmtenet of hoge windturbines. Grote ...