Afscheid Lorraine Voortman-Visser

30 maart 2018

In de raadsvergadering van 26 maart jl. hebben we van 7 raadsleden afscheid genomen. Johan Mulder (SGP), de fractie van de VVD, Gerrit Dijkstra, de hele fractie van het CDA, Jan van Kampen, Johan Slappendel en Hein Dekker,  de fractie van Pro, Ad van Es en van onze Lorraine.

Lorraine is ruim 7 jaar raadslid geweest voor GemeenteBelangen Scherpenzeel. Zij was (en blijft) het sociale geweten van de fractie. Tijdens de diverse toespraken kwam duidelijk naar voren dat Lorraine een echt mensen mens achter de mens is. Bij alle discussies was haar zorg altijd weer: “Hoe staat het met de persoon in dit vraagstuk?” Met name kinderen liggen haar na aan het hart en dat maakte de vaak zakelijke afwegingen er niet eenvoudiger op voor Lorraine.

Namens de hele fractie en het bestuur willen we zeggen: Lorraine enorm bedankt voor je inzet voor de inwoners van Scherpenzeel. Gelukkig blijf je op de achtergrond meedraaien en daar gaat de fractie gretig gebruik van maken.

Verder willen we nog zeggen. Beste inwoners van Scherpenzeel, kom gerust eens een raadsvergadering bezoeken zodat u zelf eens kunt zien hoe GBS voor de belangen van al haar inwoners opkomt.Terug naar het archiefoverzicht