Henk: Eerlijk voor iedereen

14 maart 2018

Even voorstellen: De lijsttrekker: Henk Brons.

Henk is getrouwd met Marieke en trotse vader van 2 zonen. Henk is al weer 21 jaar werkzaam bij Bouwbedrijf Van Grootheest uit Ede. Als hobby’s heeft Henk vissen, cabaret, muziek, sport (kijken op TV), detectives en natuurlijk politiek.

Als de drukke agenda van Henk dat toelaat, gaat hij het liefst leuke dingen doen met het gezin of met zijn vrienden (bijv. naar de voetbalderby’s). Henk: “Vrienden en het thuisfront kennen mij het best en houden mij de spiegel voor. Zo houden ze mij met beide benen op de grond”. Nu verbaas je ons Henk; Is dat nodig???

Henk geeft als fractievoorzitter al weer bijna 8 jaar leiding aan de fractie van GBS: “Nog steeds bepalen we met z’n allen de standpunten en dat is mooi en uniek tegelijk”.

De reden dat Henk in de politiek ging, was eigenlijk heel eenvoudig. Als je ergens een mening over hebt en je vindt dat het anders kan of moet, dan moet je je verantwoordelijkheid nemen en er iets aan doen.

Henk is van mening dat GBS in het college hoort. GBS zorgt voor een goede afspiegeling van de inwoner en uiteindelijk zijn de inwoners de baas van ons dorp. Het motto van de partij ‘Voor iedereen’ is Henk op het lijf geschreven: “Als gemeentebestuurder moet je eerlijk zijn voor iedereen. Geen vriendjespolitiek. Laten we in Scherpenzeel in goede harmonie samen leven met respect voor elkaars mening en overtuiging. Lees elkaar niet de les, maar wees elkaar ook niet tot overlast. Sluit elkaar niet uit. Scherpenzeel is altijd een dorp geweest ‘voor iedereen’ en wat GBS betreft blijft dat zo!”

Mooi gesproken Henk!

 Terug naar het archiefoverzicht

Nieuws

Nieuwe coalitie GBS en SGP wil “Samen vooruit”. [14 juni 2022]
Met gepaste bescheidenheid, maar ook met trots en enthousiasme presenteren GemeenteBelangen Scherpen...

GBS voortouw in coalitievorming [19 maart 2022]
Op de verkiezingsavond kondigde de grootste partij, GemeenteBelangen Scherpenzeel, al aan het voorto...

Zwarte Land 2, standpunt van GBS [14 maart 2022]
We hebben in de campagnetijd gemerkt dat stemmingmakerij en framing over ZW2 het werkelijke beel...

GBS stelling 04 - Scherpenzeelse Krant [15 februari 2022]
Stelling 04: Doorgaand verkeer moet uit het centrum worden geweerd, het autoluw maken van het c...

GBS stelling 03 - Scherpenzeelse Krant [8 februari 2022]
Stelling 03: Liever langer aan het gas, dan een groot warmtenet of hoge windturbines. Grote ...